Ata Ekmek Ltd. Şti. atalarından öğrendikleri fırıncılık mesleğini ve geleneğini üçüncü nesille devam ettiren ve teknolojik gelişmelerle birlikte ekmekte kalite standartlarını yükseltmek amacıyla fabrikalaşmayı düşünen Erzurum – İspir’liler tarafından 2000 yılında kurulmuştur. Ata Ekmek açıldığı günden itibaren ekmek ve unlu mamuller sektörünün lider markası ve endüstrinin en önemli kuruluşlarından biri olmayı hedefllemiştir.
Ata Ekmek Ltd. Şti. sahip olduğu 5000 metrekarelik kapalı alan fabrikası ile Ege Bölgesi’nin en büyük unlu mamüller üretim tesisidir. Zengin ürün çeşitliliği ile ekmek ve unlu mamüller sektöründe kendi farkını ortaya koymayı başarmıştır.
Ata Ekmek’in ulaştığı bu başarının arkasında kaliteli, sağlıklı ve lezzetli ürünleri en hijyenik şartlarda üreterek müşterilerine ulaştırması ve her zaman müşteri memnuniyetini esas tutması yer almaktadır. Böylece kaliteli hammadde temini, sürekli iyileştirilen işletme şartları ve teknolojik imkanlardan yararlanma Ata Ekmek’in yüksek standartlarının takibinde yer alan önceliklerdir. Şirketimiz Denizli’de 350 farklı ürün çeşitliliği ile kendisine ait 11 satış noktasında, toplu tüketim yerlerinde, ulusal ve yerel marketlerde nihai tüketiciye ulaştırdığı kaliteli ve hijyenik ürün ve hizmetleri ile ATA EKMEK markasını oluşturmuştur.